ENGLISH | 中文 | MALAY
 
 
Terbukti secara klinikal

Perbaikan klinikal (1) - Vaginal Toning

- Pesakit A: 27, ibu dari 2 anak, kesan Toning yang mencolok pada vagina 3 hari selepas ..
- Pesakit B: 31, berkahwin dengan 1 orang anak, dengan masalah kronik prolaps vagina. Digunakan ESUI® selama 1 bulan dan kembali nada faraj biasa.
- Pesakit C: 38, ibu dari 4. Parah prolaps vagina setelah melahirkan 4. Berterusan penggunaan ESUI® hingga 2 bulan ESUI® Digunakan selama 1 bulan dan kembali nada faraj biasa

Peningkatan Klinis (2) - Vaginal pelumasan

- Pesakit A: 36, kekeringan vagina menyebabkan hubungan seksual yang menyakitkan. Kembali normal pelumasan selepas 1 bulan penggunaan ESUI®.
- Pesakit B: 42, kekeringan vagina kerana Sindrom perimenopause. Cuba ESUI® selama 3 minggu dan pelumasan kembali normal dan mencapai orgasme.
- Pesakit C: 29, idiopatik kekeringan vagina membaik selepas 10 hari pemakaian ESUI®

Peningkatan Klinis (3) - Vaginal buangan

- Pesakit A: 30, Persistent vagina selama bertahun-tahun. Sedikit peningkatan debit pada minggu pertama penggunaan ESUI®. Mengurangkan debit dari hari ke 14.
- Pesakit B: 23, discharge vagina sejak 16. Discharge meningkat satu minggu selepas penggunaan ESUI® dan secara berperingkat menurun.
- Pesakit C: 33, kehijauan vagina selama 3 bulan. Beberapa hari selepas melaksanakan ESUI®, ada peningkatan besar dari debit. Ini secara berperingkat menghilang selepas 10 hari dari aplikasi yang terus-menerus.

Peningkatan Klinis (4) - vagina gatal

- Pesakit A: gatal teruk sejauh goresan itu menyebabkan luka pada vagina. Dia digunakan ESUI® dua kali sehari dan dipertingkatkan sangat Dalam 2 minggu.
- Pesakit B: gatal terus-menerus dari vagina. Ditandai perbaikan setelah 1 minggu.
- Pesakit C: gatal faraj untuk months.Slight peningkatan gatal selepas dan secara berperingkat decreses dari 2 minggu.Membaca Seterusnya :
 
Produk
Cara menguna ESUI®
Siapa Lagi Boleh Guna ESUI®?
Infectoria Quercus Ekstrak
Pumila Labisia Ekstrak Herbal
Ekstrak Daun Sirih Piper
Ada sebarang kesan sampingankah?